Ανακοινώσεις

Έναρξη μοριοδοτούμενων προγραμμάτων

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προβαίνουν στη υλοποίηση σειράς μοριοδοτούμενων επιμορφωτικών προγραμμάτων στις περιοχές Καρδίτσας και Τρικάλων, με στόχο την εξειδικευμένη κατάρτιση και μοριοδότηση στο πεδίο της Δια Βίου Μάθησης.

Με το πέρας του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό Επιμόρφωσης/εξειδίκευσης, υπογεγραμμένο από το πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος-Εγγραφές: Χρήστος Γούλας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ιωάννης Αρσενίου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Γρ. Λαμπράκη 13, 2441079201, 6973779201.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ