Ανακοινώσεις

Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, πιστοποιημένος φοράς από τον ΕΟΠΠΕΠ, προσκαλεί τους υποψηφίους για το πρόγραμμα "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" οι οποίοι έχουν υλοποιήσει το σεμινάριο  για εξετάσεις με σκοπό την ένταξη στο μητρώο Β του ΕΟΠΠΕΠ , ή έχουν στο ενεργητικό τους 150 ώρες εκπαίδευσης ενηλίκων, και επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους , μέσω της συνδρομής  θεμάτων και διδασκαλιών προσομοίωσης, να επικοινωνήσουν άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,   ή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του φορέα , Γρ. Λαμπράκη 13, τρίτος όροφος, Καρδίτσα, 2441080083.

O  πιστοποιημένος φορέας ΔΙΑΣ ΚΕΔΙΒΙΜ 2 , καλεί υποψηφίους εκπαιδευτές ενηλίκων, που ασχολούνται με τη συγγραφή εργασιών ποικίλων θεματικών πεδίων, να αποστείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  με την ένδειξη : "Αποστολή βιογραφικού για τη σύνταξη εργασιών", η με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, ΓΡ. Λαμπράκη 13,τρίτος όροφος, Καρδίτσα τηλ 2441080083..

ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΙΑΣ, συνεχίζει την απευθείας συνεργασία με τα προγράμματα  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ  του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέροντας ποικιλία  πιστοποιήσεων, ( κατόπιν συνεννόησής μας) σε σημαντικά πεδία.

Νέες προκηρύξεις των Προγραμμάτων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Προσφέρουμε:
a) έκπτωση διδάκτρων 50% στα ετήσια εξ αποστάσεως Επαγγελματικά Προγράμματα. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και 30/09/2019, ενώ η έναρξη τμημάτων δρομολογείται για 1/10. Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων: 12μηνα_600 ωρών_Κόστος 400 ευρώ, σε δύο δόσεις_αντί 800 ευρώ.
b)έκπτωση διδάκτρων 50% στο τρίμηνο εξ αποστάσεως πρόγραμμα: Αρχές, Φιλοσοφία και Διδακτική Μεθοδολογία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και 30/09/2019, ενώ η έναρξη τμήματος έχει δρομολογηθεί για την 1η Οκτωβρίου. Χαρακτηριστικά Προγράμματος: 3μηνο_150 ωρών_Κόστος 150 ευρώ με εφάπαξ καταβολή_αντί 300 ευρώ. 
c) έκπτωση διδάκτρων 40% στο πρόγραμμα "Πανεπιστημιακές Παραδόσεις Ψυχολογίας", είτε στην εξ ολοκλήρου διαδικτυακή μορφή του (εγγραφές μέχρι 30/11), είτε στη μικτή μορφή του σε 30 πόλεις (εγγραφές μέχρι 30/10). Χαρακτηριστικά Προγράμματος: 12μηνο_436 ωρών_κόστος 120 ευρώ με εφάπαξ καταβολή_αντί 200 ευρώ. 
Δικαίωμα έκπτωσης έχουν τόσο τα μέλη (προσωπικό), όσο και οι επιμορφούμενοι του φορέα σας, λόγω της επιστημονικής σας συνεργασίας, με τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης
Προκηρύξεις: http://bit.ly/2RVICwR
Ακολουθούν οι σύνδεσμοι των προκηρύξεων:

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ http://bit.ly/2RSUIXx

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ http://bit.ly/2NyE3dr

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ http://bit.ly/2RRuVPL

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ- Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ http://bit.ly/2RSXe02

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ http://bit.ly/2NuSpeJ

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ http://bit.ly/2RTqyne

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ http://bit.ly/2NxTVNd

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COACHING, EXECUTIVE COACHING AND MANAGEMENT http://bit.ly/2RQpQXO

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΓΝΩΣΙΑΚΗΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ http://bit.ly/2NvEANj

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ http://bit.ly/2RR49ab

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ http://bit.ly/2RSYaBA

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ http://bit.ly/2NHtSUa

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ http://bit.ly/2RYXjiY

Προκήρυξη

- ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ http://bit.ly/2RTXKed

Προκήρυξη

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ´ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (436 ΩΡΩΝ)http://bit.ly/2RRUmRb

Προκήρυξη

ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (150 ΩΡΩΝ) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ

http://bit.ly/2RR1Qnk

Προκήρυξη

Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2, ΔΙΑΣ, σε συνεργασία με τροτοβάθμια ιδρύματα, υλοποιεί την ταχύρρυθμη πιστοποίηση, διάρκειας 160 ωρών, με σκοπό την ένταξη των υποψηφίων στο Μητρώο Β του ΕΟΠΠΕΠ.
Το εξειδικευμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές ενότητες εξ αποστάσεως; εκπαίδευσης, αλλά και δια ζώσης συναντήσεις, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή προετοιμασία στο πεδίο των μικροδιδασκαλιών. 
Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ σε άμεση σύμπραξη με τριτοβάθμιους φορείς, εξασφαλίζει την επιτυχία των συμμετεχόντων, έχοντας ως γνώμονα την άρτια προετοιμασία, αλλά και την "απορρόφηση" σημαντικού ποσοστού εκπαιδευτών στα προγράμματά του.


Εγγραφές, εκδήλωση ενδιαφέροντος, ΚΕΔΙΒΙΜ, 2, ΔΙΑΣ, Γρ. Λάμπράκη 13, www.kek-dias.gr

Σελίδα 1 από 17

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ