Ανακοινώσεις

Η συνεργασία του ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ , με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, εγκαινιάζει το νέο κύκλο των μοριοδοτούμενων επιμορφώσεων σε πεδία Τουρισμού, Ναυτιλίας, Εκπαίδευσης , Διαχείρισης Κρίσεων, Φιλοσοφικής συμβουλευτικής, Υγείας.

Εξειδικευμένες μετεκπαιδεύσεις , με μοριοδότηση σε ποικίλους τομείς.

eopep

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. προβαίνει σε εκ νέου προγραμματισμό όλων των διαδικασιών εξετάσεων πιστοποίησης για τα έτη 2021 και 2022, οι οποίες ανεστάλησαν εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και των υποχρεωτικών προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς της.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες, τα μέτρα και τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στις εξετάσεις, οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. επαναπροσδιορίζονται ως εξής:

Εξετάσεις πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων  της μη τυπικής εκπαίδευσης

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ   Σεπτέμβριος 2021-Μάιος του 2022.

Οι υποψήφιοι θα μελετούν συχνά τόσο την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, όσο και το προσωπικό τους χαρτοφυλάκιο προκειμένου να για την εγκυρότητα της αίτησης , τον αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών ημερομηνιών, εξεταστικών κέντρων, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Οι ενδιαφερόμενοι για την εκπαίδευση ενηλίκων , θα πρέπει να πληρούν προϋποθέσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ. 

TO ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, εγκαινιάζει νέες συνεργασίες με φορείς Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ινστιτούτα, επιστημονικές ενώσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία τις υφιστάμενες συμπράξεις, με σκοπό την ενίσχυση και αναβάθμιση της ΔΒΜ. Νέες επιμορφώσεις, αναδιαρθρωμενο προγράμματα, πιστοποιήσεις που αποδίδουν τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση, εξασφαλίζοντας θέσεις στην αγορά εργασίας. Το τμήμα συμβουλευτικής -σταδιοδρομίας, ευρωπαικών και μοριοδοτούμενων προγραμμάτων πρωτοπορεί , δημιουργώντας νέες επαγγελματικές διεξόδους, ενώ οι αξιοποίηση νέων εκπαιδευτών ενηλίκων σε προγράμματα ΛΑΕΚ θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα, η άρτια πληροφόρηση για ακαδημαϊκές μετεκπαιδευσεις, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, "υπηρετεί" στο ακέραιο τη βούληση των ενδιαφερομένων για ποιοτικότερη εκπαίδευση.

Τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση όλων των Βαθμίδων συντελούν στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών μας.
Πεδία της Ειδικής αγωγής, ψυχολογίας και Διαπολιτισμικής διευρύνονται.Ανοίγουν οι πίνακες της Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, ενώ καθιερώνεται το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής.
Αυξάνεται ο αριθμός σχολικών νοσηλευτων , ενω οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πιστοποιήσεις στην υγεία και την ψυχοκοινωνική μέριμνα.
Όλοι οι κλάδοι επαγγελματιών , έχοντας ως στόχο την αγορά εργασίας, θα μπορούν να αξιοποιούν την εκάστοτε μετεκπαίδευση.
Καθιερώνονται τα εργαστήρια δεξιοτήτων στις εκπαιδευτικές μονάδες, ενώ όλα τα μοριοδοτούμενα αποτελούν πλέον εφαλτήρια μοριοδότησης.

16 6 2021 1

Ο πιστοποιημένος φορέας ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, συνεχίζει τη συνεργασία του με το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, οδηγώντας τους υποψηφίους στην απόκτηση επάρκειας , κατόπιν εξετάσεων , αλλά και στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
Η άρτια προετοιμασία , σε συνδυασμό με την απόλυτη εξειδίκευση οδηγεί στην απόκτηση της επίσημης πιστοποίησης.

 

16 6 2021 2

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ: Εξειδικευμένη Επιμόρφωση με αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα.
Ο τομέας Συμβουλευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών ου ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΠΕΠ, υλοποιεί την Επιμόρφωση "Σύμβουλος Σταδιοδρομίας", η οποία , κατόπιν εξετάσεων, οδηγεί στην απόκτηση επίσημης πιστοποίησης με αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
 
 
 
16 6 2021 3
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ-ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ.
 
Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 , πιστοποιημένη δομή ΔΒΜ, σε απευθείας συνεργασία με Ακαδημαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Φορείς , Επιστημονικές ενώσεις και ερευνητικά εργαστήρια, υλοποιεί  μοριοδοτούμενα ετήσια εξειδικευμένα προγράμματα σε πεδία Εκπαίδευσης, Υγείας, Περιβάλλοντος, ΔΒΜ, Οικονομίας, Marketing ,Τουρισμού, αναλαμβάνοντας  τη συνολική υποστήριξη των υποψηφίων , αλλά και την συμβουλευτική τους κάλυψη  και σε επίπεδο αγοράς εργασίας.
 
 
 
16 6 2021 4
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Ο τομέας Συμβουλευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών του ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ , παρέχει συνολική κάλυψη, ενημέρωση σε στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, σπουδαστές, φοιτητές σε πεδία:
Διαχείριση σπουδών, σταδιοδρομίας, καταρτισης,  ΔΒΜ.
Διαμόρφωση επαγγελματικού προφίλ και portfolio υποψηφίων στελεχών.
Εξατομικευμένη παρέμβαση , ακαδημαϊκή επαγγελματική συμβουλευτική.
Ενημέρωση για διαγωνισμούς  πανελλήνιους γραπτούς διαγωνισμούς , συμπλήρωση αιτήσεων ΑΣΕΠ.
Τεχνικές ευρέσεως εργασίας, ανάλυση εργασιακού προφίλ επαγγελματιών.

Σελίδα 1 από 41

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ