Ανακοινώσεις

DPE
Απο το 2013 , η ΔΠΕ αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για την πρόισληψη και διορισμό εκπαιδευτικών στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι οφείλουν να την αποκτήσουν για την επικείμενη προκήρυξη του 2020 που θα ανοίξει το δρόμο του διορισμού  για σημαντικό νούμερο εκπαιδευτικών .
Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ,  με το άρτιο επιστημονικό προσωπικό, παρέχει τα απαραίτητα εχεγγυα ενημέρωσης απόκτησής της, τις παγίδες που πρέπει να αποφευχθούν, αλλά και τη δυνατότητα παροχής της εκ μέρους της δομής σε συνεργασία πάντοτε με πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Στο ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται για την υλοπόιηση του βιογραφικού τους υπομ΄νηματος, της σημιουργίας συστατικής επιοστολής, cover letter, personal statement, αλλά και την συμβουλευτική καθοδήγησημεταπτυχιακών εργασιακών, διδακτορικών διατριβών, αλλά και μεταφράσεων ακαδημαικών εγγράδων.
Οι συμβουλευτικές, αλλά και μεταφραστικές υπηρεσίες, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, με ερευνητική, συγγραφική και ακαδημαική δράση.

epimelites
ΤΟ ΚΕΔΙΒΙΜ 2, πιστοποιημένος φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ, επιθυμεί τη συνεργασία με επιστημονικό προσωπικό το οποίο και θα αναλάβει την συνολική επιμέλεια διπλωματικών εργασιών σε πεδία ΔΒΜ.
 
αποστολή βιογραφικού στην ηλεκτρονική διεύθυνση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ΄η στις εγκαταστάσεις της δομής, Γρ. Λαμπράκη13,Καρδίτσα

Σελίδα 1 από 22

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ