Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Το κέντρο διά βίου μάθησης επιπέδου 2 ( Κε. Δι. Βι.Μ.2) Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ, ως πιστοποιημένος πάροχος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) με αριθμό πιστοποίησης 1721/2009, ενισχύοντας τη διαπολιτισμική γνώση και κατάρτιση ξεκινά την υλοποίηση σειράς μοριοδοτούμενων αυτοχρηματοδοτούμενων σεμιναρίων , έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση της άτυπης, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, επιχειρώντας  παράλληλα να εμπλουτίσει το "portfolio" επιστημόνων και επαγγελματιών με σκοπό την πλήρη ένταξη τους στην αγορά εργασίας

Ως, εκ τούτου, η συμμετοχή των υποψηφίων σε μοριοδοτούμενα προγράμματα, εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση σε τομείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα .

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. 

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ