Ανακοινώσεις

Πλέγμα συνεργασιών  με φορείς Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Επιστημονικές Ενώσεις, Ινστιτούτα και ΝΠΙΔ

Ο πιστοποιημένος φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ  ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο αναβάθμισης των  υπηρεσιών  Καταρτισης και Διά βίου Μάθησης, συγκροτεί πλέγμα συνεργασιών  με φορείς Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Επιστημονικές Ενώσεις, Ινστιτούτα και ΝΠΙΔ. Οι συμπράξεις  υλοποιούνται με απευθείας συμφωνητικά  τα οποία  δίνουν τη  δυνατότητα  απολοποίησης των διαδικασιών, ποιτικότερης και πιο αποτελεσματική;ς συνέργειας,  με στόχο την αναβάθμιση του επαγγελματικού και ακαδημαικού προφίλ των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής,  αφενός του ιδρυμάτος, καθώς η  συνεργασία δεν αφορά αποκλειστικα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αφετέρου  ποικίλων επιμορφώσεων με καινοτόμο και αναβαθμισμένο οδηγό σπουδών, με ενότητες που καλύπτουν  εύρος θεματικών  πεδίων και δεν περιορίζονται κυρίως  σε συγκεκριμένες θεματικές.

Επιπροσθέτως, το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, πρωτοπορεί, εγκαινιάζοντας την υπηρεσία Συμβουλευτικής προγραμμάτων, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη των υποψηφίων σε κάθε στάδιο του προγράμματος. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι με την ολοκλήρωση της εκάστοτε επιμόρφωσης κατευθύνουν τους επιμορφώμενους τόσο στην εύρεση  θέσεων εργασίας, μέσω της διδασκαλίας και ανάδειξης στοχευμένων τεχνικών, όσο και στη διαμόρφωση βιογραφικού και επαγγελματικού προφίλ εργαζομένων, στελεχών, επαγγελματιών αλλά και φοιτητών..

Οι άμεσες συνεργασίες μας με ακαδημαικές κοινότητες,  εξασφαλίζουν την ευκολότερη   πρόσβαση σε θέσεις εργασίας αλλά και σε προκηρύξεις ακαδημαικού χώρου, ενώ  η  up-date ενημέρωση  μας καθιστά γνώστες των εκπαιδευτικών και ευρωπαικών εξελίξεων.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ