Ανακοινώσεις

Συνεργασία με τα πανεπιστήμια Μακεδονίας, Πατρών, Αιγαίου, Θεσσαλίας, την Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, σχολές και τμήματα ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, πιστοποιημένος φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ, σε άμεση συνεργασία με τα πανεπιστήμια Μακεδονίας, Πατρών, Αιγαίου, Θεσσαλίας, την Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, σχολές και τμήματα ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εγκαινιάζει την συνυλοποίηση κύκλων μοριοδοτούμενων εξειδικευμένων προγραμμάτων,τηρώντας απαρεγκλίτως το σύνολο των αναγκαίων προδιαγραφών που έχουν τεθεί , βάσει σύννομων διαδικασιών. Με αυτό τον τρόπο , εξασφαλίζεται η ομαλή διαδικασία και εξέλιξη της διαδικασίας, ενώ οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πιστοποιητικό παράλληλα με τη βεβαίωση μονάδων ECVET , εντός πλαισίου νόμιμης και θεμιτής διαδικασίας.
Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, αναλαμβάνει το συνολικό τμήμα συμβουλευτικής, εκπαιδευτικής, δραστηριότητας, με παράλληλη ενημέρωση αξιοποίησης της εκάστοτε πιστοποίησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την πλήρη καθοδήγηση  των ενδιαφερομένων, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
 Στις εγκαταστάσεις του ΔΙΑΣ,  υφίσταται συνεχής ενημέρωση για τα νέα προγράμματα, την αξιοποίηση και χρησιμότητά τους, το "ρόλο" τους στην αγορά εργασίας, τις προοπτικές που προσφέρουν, αλλά και την συγκεκριμένη μοριοδότηση που παρέχουν.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ