Ανακοινώσεις

NΕΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

medical rec

Το ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΔΙΑΣ, πιστοποιημένος φορεας του ΕΟΠΠΕΠ, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το εργαστήριο "Μεθοδολογίας έρευνας, καινοτομίας φροντίδας-Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία",  του τμήματος νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πατρών, υλοποιώντας εξειδικευμένα προγράμματα σε πεδία υγείας, ψυχικής υγείας, ψυχολογίας, νοσηλευτικής. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης μοριοδοτούμενης μετεκπαίδευσης για χώρου; του Δημοσίου , Ιδιωτικού τομέα, ΑΜΚΕ, ΜΚΟ, ΣΥΔ, ΜΦΗ, πίνακες εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, , αλλά και και σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ. 
Οι συγκεκριμένες επιμορφώσεις θα δώσουν τη δυνατότητα απόλυτης κατάρτισης,  συστατικο στοιχείο της αναβάθμισης του βιογραφικού με σκοπό την πρόσληψη των καταρτιζομένων.
Ενημέρωση, πληροφορίες , εκδήλωση ενδιαφέροντος από 4/1 ,
στα τηλέφωνα 2441080083, 79201,,2431025526 6978183566, 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ