Ανακοινώσεις

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας της περιόδου 2020-2021 θα έχουν: όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη έως σήμερα υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση και έχουν αποστείλει πλήρη φάκελο δικαιολογητικών στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και θα αποστείλουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών έως και την 30η Οκτωβρίου 2020 (απόδειξη της ημερομηνίας αποστολής φακέλου δικαιολογητικών αποτελεί η σφραγίδα ταχυδρομείου ή το απόκομμα εταιρείας ταχυμεταφορών) ή όσοι υποψήφιοι κατοχύρωσαν το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις από προηγούμενες εξεταστικές περιόδους. Αναλυτικότερα, κατά περίπτωση δικαιούχοι συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας της περιόδου 2020-2021 θα είναι :
  • Οι υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά Αίτηση Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας και έχουν αποστείλει φάκελο με την εκτυπωμένη Αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μέχρι 30 Οκτωβρίου και οι οποίοι θα βλέπουν με τους κωδικούς τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr/, το αποτέλεσμα ελέγου: «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που, σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο , δεν πέτυχαν σε κανένα από τα δύο (2) μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό) ή που συμμετείχαν αρχικά επιτυχώς στο ένα μέρος και στη συνέχεια απέτυχαν στο άλλο και έχουν απωλέσει το δικαίωμα κατοχύρωσης και οι οποίοι έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά νέα Αίτηση Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας και έχουν αποστείλει πλήρη φάκελο με την εκτυπωμένη Αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι 30 Οκτωβρίου και το αποτέλεσμα ελέγχου πληρότητας και συμβατότητας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://trainers.eoppep.gr/ είναι: «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που, σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, ήταν απόντες και στα δύο (2) μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό), έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά νέα Αίτηση Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας, έχουν αποστείλει φάκελο με την εκτυπωμένη Αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (μέχρι 30 Οκτωβρίου) και το αποτέλεσμα ελέγχου πληρότητας και συμβατότητας, για το οποίο ενημερώνονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr είναι: «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η εξεταστική περίοδο του 2018 πέτυχαν σε ένα από τα δύο (2) μέρη των εξετάσεων θα συμμετάσχουν μόνο κατά το μέρος στο οποίο δεν έχουν πετύχει. Οι δικαιούχοι αυτής της κατηγορίας δεν στέλνουν εκ νέου φάκελο..

Οι υποψήφιοι, που, ενώ ήταν δικαιούχοι σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, δε δήλωσαν συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης. Οι δικαιούχοι αυτής της κατηγορίας δεν στέλνουν εκ νέου φάκελο.  

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ