Ανακοινώσεις

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

symvouleytikh stadiodromia

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, Εξατομικευμένη παρέμβαση, Επαγγελματικός προσανατολισμός. Έννοιες που αποσκοπούν στην ανίχνευση και καλλιέργεια δεξιοτήτων, την ενίσχυση της επαγγελματικής προσωπικότητας, την αναβάθμιση του ακαδημαικού προφίλ.Η καθοδήγηση σε πεδία σπουδών, μετεκπαίδευσης, σταδιοδρομίας, αλλά και προσωπικής ενδυνάμωσης, ολοκληρώνουν την "εικόνα" δυναμικού στελέχους που απαιτεί η αγορά εργασίας.
Η προσεκτική επιλογή σπουδών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, η διαρκής ενημέρωση για θέσεις εργασίας, η συστηματική συνδρομή υποψηφίων για την κατάλληλη πλοήγηση σε site ελληνικά και ξένα sites, η δημιουργία portfolio, υπηρετούν τις διευρημένες ανάγκες των ρενδιαφερομένων.
Η επαγγελματική συμβουλευτική, υλοποιείται από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, με γνώση της αγοράς και των πραγματικών αναγκών της και δεν σχετίζεται με "υποτιθέμενα" γραφεία ευρέσεως εργασίας που ουσιαστικά ο μοναδσικός σκοπός τους είναι αύξηση πελατολογίου-ανέργων για την αξιοποίηση τους σε μελλοντικά προγράμματα.
Ο διαχωρισμός είναι και πρέπει να ειναι σαφής.Τα γραφεία ευρέσεως εργασίας είναι πιοστοποιημένα γι αυτό το συγκεκριμένο σκοπό, είναι συγκεκριμένα και συνεργάζονται με γραφεία ,αλλά και στελέχη συμβουλευτικής αξιοποιώντας στο έπακρο τις δεξιότητες των ενδιαφερομένων, ενώ σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούω ως συνδετικοί κρίκοι "αλίευσης" ανέργων με σκοπό τη συγκράτηση των προσωπικών τους στοιχείων.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ