Ανακοινώσεις

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

worldmap
Οι νέες επιμορφώσεις που έχουν ως αφετηρία τους το Σεπτέμβριο του 2019, παρέχουν τη δυνατότητα ευρείας και μργίστης μοριοδότησης τόσο σε τομείς υγείας, δημόσιας διοίκησης εκπαίδευσης, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όσο αποτελούν  και προσόμ ειδίκευσης σε πεδία που άπτονται ΜΚΟ. ΝΠΙΔ. ΝΠΔΔ, Ινδτιτούτα, ΜΦΗ, Δομές ψυχικής υγείας.
Οι υποψήφιοι προκηρύξεων ΑΣΕΠ αλλά και σωμάτων ασφαλείας , έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν την πιστοποίηση  ακόμη και μεςτά την πρόσληψή τους . ενισχύοντας το ατομικό portfolio.
Ο πιστοποιημένος φορέας ΔΙΑΣ, έχει απευθείας συνεργασίες , συμπράξει;ς με τα ιδρύματα και τις επιστημονικές ενώσεις που "υπηρετούν" την καινοτομία, τη δημιουργική συμμετοχή, την πικιλία θεματικών πεδίων, καθώς η συνεργασία με την αγορά εργασίας είναι συνεχής.
Πληροφορίες για τα αναβαθμισμένα προγράμματα , αλλά και τις απαιτήσεις της αγοράς, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ ΔΙΑΣ.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ