Ανακοινώσεις

ΚΑΙΝΟΤΌΜΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 2019-2020

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.
 
Το ΚΕΔΕΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ, πιστοποιημένος φορέας του ΕΟΠΠΕΠ και απευθείας συνεργάτης ΝΠΔΔ, ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και ΝΠΙΔ , διευρύνει τις  υπηρεσίες του, εγκαινιάζοντας σύνολο συμπράξεων με φορείς που εποπτεύονται από το υπουργείο παιδείας, αποδίδοντας τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση επι του συνόλου θέσεων και προσλήψεων.
Οι επιμορφώσεις απευθύνονται σε αποφοίτους ΔΕ, ΙΕΚ, ΤΕ, ΠΕ, σε στελέχη, επαγγελματίες, φοιτητές αλλά και ανέργους.
Το ΔΙΑΣ πρωτοπορεί, δημιουργίας "δεξαμενή" συνεργειών και συνεργασιών , με στόχο την αύξηση του ποσοστού προσλήψεων των υποψηφίων σε ποικίλους φορείς του ευρύτερου επαγγελματικού χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Πανεπιστημιακά Ιδρύματα,  ( Αιγαίου, Θεσσαλίας, Μακεδονίας, Πατρών), επιστημονικές ενώσεις (Ένωση Ελλήνων Φυσικών, Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτών Ενηλίκων), σωματεία αλλά και ΝΠΙΔ, συγκροτούν  ένα δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων , ενισχύοντας  την επαγγελματική διάδραση σε ολόκληρη την περιφέρεια.
Οι υποψήφιοι  έχουν τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος αλλά και πανεπιστημιακού ιδρύματος, δίχως να δεσμεύεται η επιλογής τους από συγκεκριμένα δεδομένα, με παράλληλη συμβουλευτική υποστήριξη που έχει ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας αλλά και την απλοποίηση των διαδικασιών.. Με αυτό τον τρόπο οι επιμορφούμενοι αναπτύσσουν νέα δυναμική , βελτιώνοντας τιο επαγγελματικό τους προφίλ, αυξάνοντας παράλληλα το ενδεχόμενο πρόσληψης.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ