Ανακοινώσεις

Νέες τροπολογίες για τις προσλήψεις στον κλάδο της Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης

Έως το τέλος καλοκαιριού, οι νέες τροπολογίες για τις προσλήψεις στον κλάδο της Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης θα είναι γεγονός. Μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες των ΦΕΚ για τις τι προσλήψεις εκπαιδευτών στις ΖΕΠ ΚΑΙ ΤΥ ( Ζώνες εκπαιδευτικής προτεραιότητας, Τάξεις Υποδοχής), με σκοπό την άμεση τοποθέτηση εκπαιδευτικού δυναμικού.
 Παραλλήλως, σε ολόκληρη την επικράτεια θα ανακοινώνονται συνεχώς  προσλήψεις σε ΔΕΚΟ, ΝΠΙΔ, Ινστιτούτα, οργανισμούς, Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και Πανεπιστήμια , με σκοπό την απορρόφηση ατόμων που έχουν στο βιογραφικό τους κατάρτιση ή προϋπηρεσία σε πεδία Διαπολιτισμικής, Υγείας, Μετανάστευσης. Συμβουλευτικής η σε πιστοποιήσεις με καινοτόμες θεματικές ενότητες.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ