Ανακοινώσεις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. ΜΗΤΡΩΟ Β ΕΟΠΠΕΠ

Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2, ΔΙΑΣ, σε συνεργασία με τροτοβάθμια ιδρύματα, υλοποιεί την ταχύρρυθμη πιστοποίηση, διάρκειας 160 ωρών, με σκοπό την ένταξη των υποψηφίων στο Μητρώο Β του ΕΟΠΠΕΠ.
Το εξειδικευμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές ενότητες εξ αποστάσεως; εκπαίδευσης, αλλά και δια ζώσης συναντήσεις, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή προετοιμασία στο πεδίο των μικροδιδασκαλιών. 
Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ σε άμεση σύμπραξη με τριτοβάθμιους φορείς, εξασφαλίζει την επιτυχία των συμμετεχόντων, έχοντας ως γνώμονα την άρτια προετοιμασία, αλλά και την "απορρόφηση" σημαντικού ποσοστού εκπαιδευτών στα προγράμματά του.


Εγγραφές, εκδήλωση ενδιαφέροντος, ΚΕΔΙΒΙΜ, 2, ΔΙΑΣ, Γρ. Λάμπράκη 13, www.kek-dias.gr

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ