Ανακοινώσεις

Nέος κύκλος μοριοδοτούμενων προγραμμάτων

panep aigaioy
O  νέος κύκλος μοριοδοτούμενων προγραμμάτων ξεκίνησε.
Το ΚΕΔΕΒΙΜ 2, ΔΙΑΣ, σε απευθείας συνεργασία και σύμπραξη με το πανεπιστήμιο Αιγαίου, υλοποιεί  σύνολο μοριοδοτούμενων πιστοποιήσεων εξειδίκευσης, σε ποικίλα θεματικά πεδία.
 Το Δίας πρωτοπορεί και ανακοινώνει την καθιέρωσή του ως φορέας πρακτικής άσκησης και ενδυνάμωσης δεξιοτήτων, για τους υποψηφίους που έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στις δομές του φορέα , με σκοπό την πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης. Γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά , ενισχύοντας το σύνολο  των δεξιοτήτων, αλλά και το προφίλ των υποψηφίων. Η πρακτική άσκηση μπορεί να αντικαταστήσει την τελική εργασία για υποψηφίους που επιθυμούν την αυτενέργεια και την διάδραση..

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ