Ανακοινώσεις

Κάλεσμα σε εκπαιδευτές, στελέχη, επαγγελματίες, μέλη ΔΕΠ, να πιστοποιήσουν τα δικά τους προγράμματα

Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΙΑΣ πρωτοπορεί, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές, στελέχη, επαγγελματίες, μέλη ΔΕΠ, να πιστοποιήσουν τα δικά τους προγράμματα , κατοχυρώνοντας τόσο τα πνευματικά δικαιώματα του εγχειρήματος, όσο και τη δυνατότητα μιας προσωπική ανέλιξης στο χώρο της ΔΒΜ-κατάρτισης. Εξελίσσοντας τις συνεργασίες με δημόσιους φορείς , αναλαμβάνοντας το σύνολο της εύρυθμης λειτουργίας των προγραμμάτων, ενισχύει το ρόλο των των εκπαιδευτών, παρέχοντας τη δυνατότητα σε επιστήμονες υψηλού κύρους , να αφήσουν το δικό τους "αποτύπωμα" στην υλοποίηση των προγραμμάτων.
Η πιστοποίηση της προσπάθειας θα φέρει τη σφραγίδα ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημιουργώντας ισχυρούς ακαδημαϊκούς υπευθύνους και συντονιστές προγραμμάτων , με τις κατάλληλες απολαβές.
Καθώς οι συγκεκριμένες καινοτόμες δράσεις δεν επίκεινται..., δεν ..έρχονται... δεν σας κρατούμε σε αγωνία, αλλά είναι γεγονός, η συμβουλευτική υπηρεσία του ΔΙΑΣ αναμένει τις προτάσεις σας.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ