Ανακοινώσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

παμακ 2      ΠΑΜΑΚ

Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2ΔΙΑΣ, σε απευθείας σύμπραξη με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ πρωτοπορεί ,υλοποιώντας καινοτόμο πρόγραμμα εξειδίκευσης με μοριοδότηση, αναλαμβάνοντας παράλληλα τόσο τη συνολική στήριξη του προγράμματος,όσο και την επαγγελματική συμβουλευτική των υποψηφίων.

    ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

 

Σε εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές ενηλίκων, συμβούλους ΕΠ, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νομικούς, συμβούλους σταδιοδρομίας, επαγγελματίες και εργαζόμενους σε οργανισμούς και ιδρύματα, στελέχη ΜΚΟ, Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σκοπός του προγράμματος

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση και κατάρτιση ατόμων σε θέματα επαγγελματικής συμβουλευτικής ΑμεΑ και ΕΚΟ.

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται για τις εξής περιπτώσεις

με το μέγιστο των τριών (3) μορίων σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα: «Κριτήρια και Μοριοδότηση για την επιλογή Συμβούλων Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)» σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ. K1/121514 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2604/Β’/26-07-2017)
με το μέγιστο των δύο (2) μορίων σύμφωνα με την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση ωρομίσθιων εκπαιδευτών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ) με Αρ. Πρωτ. 5697/336/02-08-2018, σε ειδικότητες συναφούς αντικειμένου, στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων (π.χ. κοινωνικούς λειτουργούς)
με το μέγιστο των δύο (2) μορίων στις Πειραματικές Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ σύμφωνα με το ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 2228/14-06-2018) και με απόφαση υπ’ Αριθμ. 2158/Δ1/11297 με τίτλο «Καθορισμός Κριτηρίων και διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής, των με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου εκπαιδευτών ενηλίκων, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ», σε ειδικότητες συναφούς αντικειμένου (π.χ. συμβούλους Ε.Π.)
με το μέγιστο των τριών (3) μορίων, σύμφωνα με το ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 1151/29-03-2018) και με απόφαση υπ’ Αριθμ. Κ1/49927 και θέμα: «Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)» στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων, με 0,25 ανά 50 ώρες
με δύο (2) μόρια στο νέο σύστημα διορισμών (Ν.4589/2019, αρ.57-58).

Σε ιδιωτικούς Φορείς, ΔΕΚΟ, ΝΠΙΔ,Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ