Ανακοινώσεις

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προβαίνουν στη υλοποίηση σειράς μοριοδοτούμενων επιμορφωτικών προγραμμάτων στις περιοχές Καρδίτσας και Τρικάλων, με στόχο την εξειδικευμένη κατάρτιση και μοριοδότηση στο πεδίο της Δια Βίου Μάθησης.

Με το πέρας του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό Επιμόρφωσης/εξειδίκευσης, υπογεγραμμένο από το πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος-Εγγραφές: Χρήστος Γούλας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ιωάννης Αρσενίου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Γρ. Λαμπράκη 13, 2441079201, 6973779201.

Το κέντρο διά βίου μάθησης επιπέδου 2 ( Κε. Δι. Βι.Μ.2) Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ, ως πιστοποιημένος πάροχος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) με αριθμό πιστοποίησης 1721/2009, ενισχύοντας τη διαπολιτισμική γνώση και κατάρτιση ξεκινά την υλοποίηση σειράς μοριοδοτούμενων αυτοχρηματοδοτούμενων σεμιναρίων , έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση της άτυπης, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, επιχειρώντας  παράλληλα να εμπλουτίσει το "portfolio" επιστημόνων και επαγγελματιών με σκοπό την πλήρη ένταξη τους στην αγορά εργασίας

Ως, εκ τούτου, η συμμετοχή των υποψηφίων σε μοριοδοτούμενα προγράμματα, εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση σε τομείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα .

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. 

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΙΑΣ, στα πλαίσια του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους Δήμους, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων» ξεκινά στην Καρδίτσα την  υλοποίηση τμήματος  κατάρτισης Α/Α 33979 διάρκειας 120 ωρών

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : https://www.voucher.gov.gr/

ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,

ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΙ – ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΜΕΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Σκοπός της δράσης:Η Δράση αυτή αποσκοπεί:

  • στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων,
  • στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων,
  •  στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών
  • στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της δημόσιας διοίκησης
  • στην βελτίωση των υποδομών των Δήμων
  • στην αναβάθμιση των προσόντων των ανέργων
  • στη σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με την κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Τι περιλαμβάνει η Δράση :

Η Δράση της Κατάρτισης είναι προαιρετική. Ξεκινά μετά το δεύτερο μήνα υλοποίησης του Προγράμματος και περιλαμβάνει το ακόλουθο εκπαιδευτικό αντικείμενο:

Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διάρκειας 120 ωρών και περιλαμβάνει τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές, προχωρημένες. Οι Ωφελούμενοι που θα επιλέξουν να το παρακολουθήσουν θα συμμετάσχουν, μετά το πέρας του, σε εξετάσεις πιστοποίησης στις γνώσεις και δεξιότητες Πληροφορικής.

  • Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος κατάρτισης θα παρακολουθήσουν και κύκλο σεμιναρίου με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»

Εφόσον οι Ωφελούμενοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η κατάρτιση/επιμόρφωση θα πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας. Η δράση απευθύνεται σε 24251 θέσεις πλήρους απασχόλησης .

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : https://www.voucher.gov.gr/

 

evropi epixeirisiako programma espa2020

Σελίδα 1 από 14

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2018 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ