Ανακοινώσεις

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΙΑΣ, στα πλαίσια του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους Δήμους, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων» ξεκινά στην Καρδίτσα την  υλοποίηση τμήματος  κατάρτισης Α/Α 33979 διάρκειας 120 ωρών

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : https://www.voucher.gov.gr/

ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,

ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΙ – ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΜΕΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Σκοπός της δράσης:Η Δράση αυτή αποσκοπεί:

 • στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων,
 • στην αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων,
 •  στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών
 • στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της δημόσιας διοίκησης
 • στην βελτίωση των υποδομών των Δήμων
 • στην αναβάθμιση των προσόντων των ανέργων
 • στη σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με την κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Τι περιλαμβάνει η Δράση :

Η Δράση της Κατάρτισης είναι προαιρετική. Ξεκινά μετά το δεύτερο μήνα υλοποίησης του Προγράμματος και περιλαμβάνει το ακόλουθο εκπαιδευτικό αντικείμενο:

Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διάρκειας 120 ωρών και περιλαμβάνει τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές, προχωρημένες. Οι Ωφελούμενοι που θα επιλέξουν να το παρακολουθήσουν θα συμμετάσχουν, μετά το πέρας του, σε εξετάσεις πιστοποίησης στις γνώσεις και δεξιότητες Πληροφορικής.

 • Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος κατάρτισης θα παρακολουθήσουν και κύκλο σεμιναρίου με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»

Εφόσον οι Ωφελούμενοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η κατάρτιση/επιμόρφωση θα πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας. Η δράση απευθύνεται σε 24251 θέσεις πλήρους απασχόλησης .

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : https://www.voucher.gov.gr/

 

evropi epixeirisiako programma espa2020

Η θέση αυτή αναφέρεται στον Συντονιστή του τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την προετοιμασία προτάσεων σε διάφορους τομείς (π.χ. Οικονομία, Περιφερειακή Ανάπτυξη, ΤΠΕ, Εκπαίδευση) στο πλαίσιο εθνικών, κοινοτικών και άλλων προγραμμάτων. Συμμετοχή σε όλα τα στάδια (μελέτη προγραμμάτων, αναζήτηση εταίρων, σύνταξη, υποβολή και παρακολούθηση).

Ο κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει:

 • Πτυχίο ή / και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή περιφερειακή ανάπτυξη ή στην εκπαίδευση ή άλλου συναφούς αντικειμένου από αναγνωρισμένη Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 • Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στο χώρο.
 • Πολύ καλή γνώση της διάρθρωσης, των προγραμμάτων (Erasmus +, Interreg κ.λπ.), των αρχών, των διαδικασιών και αποδεδειγμένη εμπειρία στην προετοιμασία και διαχείριση σχεδίων σχετικών έργων.
 • Άριστη γραπτή και προφορική γνώση αγγλικών. Οποιαδήποτε πρόσθετη γλώσσα είναι πλεονέκτημα.
 • Άριστη χρήση του MS Office (Word, Excel, Powerpoint), MS Outlook, Internet.
 • Δυνατότητες διαχείρισης χρόνου, ικανότητα τήρησης προθεσμιών και ολοκλήρωση έργων εντός χρονικών και οικονομικών ορίων, δυνατότητα ταυτόχρονης διαχείρισης περισσότερων από ένα έργων.
 • Επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες.
 • Φιλοδοξία και προθυμία να εργαστούν σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, να επιδείξουν ενδιαφέρον να εξερευνήσουν και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα μέχρι και τις 03/7/2017 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν Τρίκαλα και Καρδίτσα.

logistics4 2017

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΙΑΣ, στα πλαίσια του προγράμματος Κατάρτιση, πιστοποίηση και συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων άνεργων νέων 18-24 ετών σε ειδικότητες του τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics", ξεκινά στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα την  υλοποίηση της Γ φάσης του προγράμματος που περιλαμβάνει το 2ο μέρος της θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 60 ωρών των παρακάτω τμημάτων.

Τρίκαλα

Α/Α : 19   09/06/2017-22/06/2017

Καρδίτσα

Α/Α : 21  09/06/2017-22/06/2017

Α/Α : 22  09/06/2017-22/06/2017

Α/Α : 24  14/06/2017 – 27/06/2017

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : https://www.logistics-eede.gr

Σε συνεργασία με syndde 2017

 

evropi2016 epixeirisiako 2017 espa2020 eede 2017 ekt

 

 

Σελίδα 1 από 13

ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 13 ΚΑΡΔΙΤΣΑ | τηλ. 2441079201Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2017 Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ